Human Evolution Rotating Header Image

Cursussen

De Minor “De natuur van mensen” bij de Faculteit Beta Sciences and Technology biedt 5 modules waarmee je je kunt verdiepen in “De biologische factor in menselijk gedrag”:  Zie het minorenoverzicht van Hogeschool Zuyd en zoek onder Faculteit Beta Sciences and Technology.
Voor studenten van buiten de hogeschool Zuyd is er een mogelijkheid je aan te melden via http://www.kiesopmaat.nl/ Zoek op de naam “De natuur van mensen” bij Hszuyd dan vind je alle informatie die je nodig hebt.

Bij de hogeschool Zuyd was bij de opleiding Social Work binnen de minor “de GGZ-agoog” ook de module “De biologische factor” opgenomen. Deze module was gebaseerd op het boek “De natuur van mensen. De biologische factor in het gedrag van mensen.”

Bij de Minor “Natuureducatie” van de opleiding ABKM kwam de biologische factor ook aan de orde binnen de Nature-Nurture discussie. In de colleges komen onder meer aan bod: Duurzaam ontwerpen; Cradle to cradle (C2C) filosofie; Nature-Nurture; Natuurlijk leren etc. Naast de vaste (kunstvak-)theoriedocenten van de ABKM maken verschillende honour guests uit het werkveld deel uit van het onderwijsteam.

close window

Service Times & Directions

Weekend Masses in English

Saturday Morning: 8:00 am

Saturday Vigil: 4:30 pm

Sunday: 7:30 am, 9:00 am, 10:45 am,
12:30 pm, 5:30 pm

Weekend Masses In Español

Saturday Vigil: 6:15pm

Sunday: 9:00am, 7:15pm

Weekday Morning Masses

Monday, Tuesday, Thursday & Friday: 8:30 am

map
6654 Main Street
Wonderland, AK 45202
(513) 555-7856